Forssa100 -vuonna jaetaan Vuoden yhteisöteko -palkinto

Forssan kulttuuripalkinto on tänä vuonna Vuoden Yhteisöteko -palkinto. Oman ehdokkaansa ehtii antaa vielä sunnuntaihin 19.11. saakka! Eli kuka tai mikä taho on sinun mielestäsi tänä vuonna noussut esiin esimerkillisenä yhteisötoimijana, muista välittävänä, huolehtivana, kannustavana ja eteenpäinvievänä voimana? 

Voit antaa ehdotuksesi tämän linkin kautta.



Jenni Kalsolan maalauksia Forssa Textile Week-tapahtuman aikana Valimossa.

Kulttuuripalkintoehdokkaita on vuodesta 2017 lähtien kyselty kuntalaisilta, ja ehdotusten perusteluissa on korostunut yhteisön merkitys. Osallistavassa kulttuuripalkinnon jakotavassa ovat nousseet esiin ne kulttuuriaktiivit, joilla on positiivinen ja mahdollistava vaikutus joko taiteenlajin sisällä tai jossakin yhteisössä Forssassa. 

Forssa100_logo
Kuntalaisten ottaminen mukaan valintaan on näin muuttanut kulttuuripalkinnon luonnetta taiteenlajeja ja taiteilijoita esiinnostavasta huomionosoituksesta yhteisöllisempään suuntaan. Niinpä tänä vuonna järjestettiin kysely itsenäisyyspäivän palkinnon luonteesta: jaetaanko kulttuuripalkinto, yhteisöteko -palkinto, vai palkitaanko yleisemmin Vuoden huippu. Kannatusta sai Vuoden yhteisöteko. 

Vuoden Yhteisöteko -palkinto jaetaan kaupungin Itsenäisyyspäivän juhlassa monitoimikeskus Akvarellissa 6.12. klo 13-15. 



 






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuoden yhteisöteko -palkinnon ehdokkaat

Forssan kaupungin kulttuuripalkinnon 2022 saajaksi ehdolla: