Kenelle kaupungin kulttuuripalkinto vuonna 2021?

Muraali Viksbergissä
Forssan lasten ja nuorten kuvataidekoulun oppilaiden muraalimaalaus Viksbergissä.

Vuosi 2021 taipuu jo loppuaan kohden, ja on aika valita vuoden kulttuuripalkinnon saaja. Viime vuosien tavoin pyydämme kuntalaisia nimeämään ehdokkaansa. Nimetyistä ehdokkaista lopullisen valinnan tekee kulttuuritahoja edustava raati. Palkinnonsaaja julkistetaan itsenäisyyspäivänä 6.12.2021.

Kenelle Sinä ojentaisit kaupungin kulttuuripalkinnon tänä vuonna? Oletko tänä vuonna virkistynyt parhaiten kuvataiteen, musiikin, kirjallisuuden vai näyttämötaiteen parissa? Haluatko kannustaa nuorta lahjakkuutta tai palkita jo voimansa osoittaneen tekijän?

Osallistumalla kulttuuripalkinnon nimeämiseen olet osaltasi antamassa tunnustusta kulttuurintekijöille ja taiteilijoille, jotka ovat koronarajoitusten takia joutuneet erityisen ahtaalle. Ehdotuksellasi voit myös ottaa kantaa siihen, mitä kulttuuri tänä päivänä on, tai millaista sen tulisi olla.

Äänestys päättyy sunnuntaina 21.11.2021

Voit äänestää sähköisesti allaolevan linkin kautta, tai käydä kirjastolla tai museolla täyttämässä äänestyslipukkeen.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ

Eniten ääniä saaneet ehdokkaat esitellään tässä blogissa marraskuun lopussa, ja heidän joukostaan raati valitsee voittajan. 

Palkintoa ei myönnetä sellaiselle, joka on sen aiemmin saanut, eikä kaupungin omalle yksikölle. Viime vuonna palkinnon sai yhteislaulattaja Kalervo ja kumppanit, ja sitä aiemmat palkinnon saajat löytyvät tästä linkistä. 

Kommentit

  1. Aiempien palkintojen saajat eivät valitettavasti avaudu annetusta linkistä, ainakaan minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Linkkiä on nyt päivitetty. Toivottavasti toimii taas.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuoden yhteisöteko -palkinnon ehdokkaat

Forssa100 -vuonna jaetaan Vuoden yhteisöteko -palkinto

Forssan kaupungin kulttuuripalkinnon 2022 saajaksi ehdolla: